Our Recent Posts

Archive

Tags

Er zijn nog geen tags.

‘Muzikaliteit is, net als eten, van levensbelang'

Een zeeleeuw, een geelkuifkaketoe en een mensenbaby hebben iets gemeen. Ze hebben maatgevoel. Henkjan Honing (59), hoogleraar muziekcognitie, heeft met eigen ogen gezien dat Ronan, de Californische zeeleeuw, perfect op de maat headbangde op Boogie Wonderland van Earth Wind and Fire. Kaketoe Snowball is wereldberoemd geworden met zijn ritmische dans op muziek van de Backstreet Boys. En toen hij ontdekte dat baby’s van net twee dagen oud ook ritmes kunnen onderscheiden, stond Henkjan Honings wereld op z’n kop, en zijn vakgebied ook.

Meer lezen....op NRC.nl


 

Hoe wij omgaan met uw gegevens staat omschreven in het privacy reglement !

©2018 by Happy Djèmbé Percussie & Slagwerk | Nederland.                                                                                                Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now